Samsung Prezintă Noi Produse Audio

Dupa cum siti Samsung este lider mondial in ceea ce priveste vanzarile de telefoane mobile, fiind de 10 ani si liderul pietei de audio-video. Asadar, in momentul in care acestia doresc sa lanseze un produs nou, asteptarile sunt ridicate.

Pentru CES 2017 Samsung a pregatit trei exemple despre ce stie sa aduca mai bun pe partea audio-video. Produsul cel mai interesant considerat ca si ”cap de afis” este tinut de tehnologia UHQ (Ultra High Quality) ce reda sunet pe 32 biti.

Atat dispozitivele cu fir, cat si cele wireless pot beneficia de tehnologia UHQ, deoarece aceasta poate sa imbunatateasca sursele audio pana la o calitate de 32 de biti, aceasta fiind mult mai apropiata de inregistrarea originala. In cazul acestei tehnologii Samsung a dezvoltat propriul algoritm audio pentru un sunet UHQ, prin folosirea tehnologiei existente si a expertizei laboratorului audio din Statele Unite ale Americii.

Noile produse audio Samsung au integrat de asemenea si tehnologia Distortion Canceling care promite sa reduca distorsiunile prin anticiparea in avans a miscarii difuzoarelor interne si a controlului unitatilor, pentru ca la final sa poata reda un sunet cat mai optim. Aceasta caracteristica este utila in special pentru a imbunatati sunetul ce il genereaza un subwoofer.

Noul Soundbar MS750 foloseste si aceeasi tehnologie audio, respectiv UHQ 32 de biti si este primul dispozitiv Samsung ce integreaza un subwoofer intern.

Tot la CES 2017 isi face aparitia si noul Blu-ray player Samsung M9500. Aceasta o sa fie folosit in special pentru a regla automat setarile televizorului si ale sunetului prin analiza sursei de continut, precum HDR, Atmos sau DTS-X. Dispune de Bluetooth Wireless Streaming Support si de o noua optiune Private Cinema Mode. Totodata, Samsung M9500 ofera posibilitatea de a reda continutul direct de pe dispozitivul mobil la 360 de grade.