Sfaturi Pentru A Avea Gene Lungi Și Dese

Ca orice altă parte din corpul nostru, genele au și ele rolul și farmecul lor ce contribuie la frumusețea ochilor. Evident sunt detalii, iar despre detalii noi știm că fac diferența.

Este însă ușor de constatat că nu toate fetele sunt norocoase de la natură, nu s-au născut cu cele mai lungi și dese gene, însă există diverse modalități de a ajunge la rezultatul dorit cu puțin efort.

Femeile apelează tot mai des la mascara, însă nu sunt și conștiente riscului la care se expun zilnic. Deși mascara este cea mai ușoară și la îndemână metodă, nu este recomandată deoarece afectează atât genele cât și sănătatea ochiului, atunci când vine vorba de demachiere.

O metodă eficientă dar și naturistă, este uleiul de ricin

Cunoscut pentru efectele sale miraculoase în creșterea rapidă a părului, acesta îți vine în ajutor și când vine vorba de gene.

Cum aplicăm uleiul de ricin pe gene? Ne folosim de o pensulă pentru mascara pe care ai curățat-o foarte bine cu apă și săpun pentru a îndepărta în totalitate urmele de produs. Odată curățată, pe pensula respectivă, puneți uleiul de ricin și aplicați-l cu încredere.

Efectele acestui tratament sunt vizibile după o perioada de timp. Este nevoie de repetarea tratamentului în fiecare zi timp de o lună pentru a avea efecte vizibile.

Dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate, machiajul nu este recomandat pe timpul tratamentului.

O altă metodă pentru a obține gene remarcabile este aplicarea lor fir cu fir

Genele false nu le vor afecta pe cele naturale datorită noilor proceduri de aplicare și nici nu vor avea aspect artificial, singurul dezavantaj fiind suma pe care trebuie să o scoatem din buzunar.

În concluzie, genele conturează și înfrumusețează ochiul. Genele lungi, dese și curbate, fac privirile mult mai intense și mai misterioase iar machiajul, va arăta mai bine ca niciodată.

   

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.