Smartphone-ul Samsung Galaxy J3 Emerge

Datorita celor mai recente informatii am aflat ca este cel mai probabil ca operatorul telecom Sprint, care functioneaza in Statele Unite ale Americii, urmeaza sa lanseze cat de curand un nou smartphone, mai exact Samsung Galaxy J3 Emerge. Dupa spusele acestora lansarea va avea loc in data de 6 ianuarie 2017, iar in Europa telefonul va fi trimis spre comercializare sub numele de Samsung Galaxy J3 (2017).

Samsung Galaxy J3 Emerge va dispune de procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 430 de 1.4 GHz, Gpu Adreno 505, memorie RAM de 2 GB, iar ca spatiu de stocare vor fi disponibili 16 GB la care se poate adauga un card de memorie microSD de pana al 128 GB.

Camera foto principala este de 5 MP, dotata cu flash LED, iar camera foto secundara de doar 2 MP. Telefonul Samsung Galaxy J3 Emerge vine dotat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, iar rezolutia este de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat si finisajele sunt realizate cu siguranta de cea mai buna calitate, exact ca la celelalte exemplare oferite de cei de la Samsung. In interior Samsung Galaxy J3 Emerge este compatibul cu 4G/VoLTE si dispune de dual-sim, Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot, Bluetooth 4.1 si GPS.

Smartphone-ul este dotata cu o baterie de 2.600 mAh, iar terminalul ruleaza pe o versiune de Android 6.0 Marshmallow. Ceea ce se mai cunoaste despre acest dispozitiv este ca va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culori.

In concluzie, Samsung Galaxy J3 Emerge sau Samsung Galaxy J3 (2017) este o versiune putin mai atragatoare fata de Samsung Galaxy J3 care a fost deja lansat in tara noastra. Deocamdata nu au fost oferite detalii cu privire la pretul acestui terminal, insa nu cred ca o sa fie foarte ridicat, ci doar putin peste pretul smartphone-ului Samsung Galaxy J3.