Stranger Things, o productie marca Netflix ce merita!

serial lucruri ciudate

Vremea rece de afara reprezinta un prilej perfect pentru a da un search pe Google in cautarea unui serial ce merita sa ne iroseasca timpul liber, si asa destul de pretios in zilele noastre. Cand spun serial bun, cu siguranta intru intr-o zona care depinde de gusturi ce nu se pot discuta, insa exista si acele seriale care sunt pe gustul unui public larg.

Azi vorbesc despre un serial bun, dupa parerea mea, un serial putin diferit de restul cu o idee mai complicata dar bine pusa in scena. Asa cum ne-am obisnuit, Netflix ne aduce cele mai interesante seriale, cele mai bune idei de povesti ale serialelor si cei mai buni actori.

Tot Netflix ne-a pus in scena o idee uimitoare, ce are la baza mister, horror, E.T, dar mai ales povesti de viata extraordinare. Toate cele enumerate anterior, alcatuiesc un serial destul de captivant, si anume serialul Stranger Things.

Cum deducem si din nume, serialul reprezinta o insiruire de evenimente ciudate, bizare… greu de inteles. Asta face din Stranger Things un serial bun de urmarit.

Actiunea are loc in anul 1983, pe Netflix gasim tot mai des seriale actuale, plasate-n trecut. Iar disparitia bizara a micutului Will in drum spre casa, dupa o vizita la amicul sau, da startul evenimentelor in mica suburbie.

PS: Marieta a scris recent un articol despre abonamentele Netflix, daca merita sau nu sa ne cumparam unul, il gasesti aici.

stranger things netflix

Povestea serialului Stranger Things

Inca de la inceputul povestii, va dati seama ca actorii sunt alesi foarte bine, deoarece isi joaca rolul cum rar vezi in alte seriale. Copiii sunt cei mai talentati dintre toti actorii, si practic dau culoare si contureaza actiunea serialului.

Dupa disparitia fara explicatie a micutului Will, mama acestuia pune presiune pe politia locala pentru mobilzarea tuturor cu privire la cautarea lui Will, cautare in care se pare ca cei mai implicati sunt cei doi amici ai baiatului. Asadar serialul scoate in evidenta prietenia dar si supernaturalul, si lacomia.

Dupa ce agentul de politie intelege gravitatea disparitiei fulger a baiatului, lucrurile se complica si cad intr-o latura supernaturala, unde isi fac aparitia entitati ca rezultat a experimentelor dar si agentii nationale care fac experimente ce scapa de sub control, folosindu-se de absolut orice mijloace.

Relatiile de prietenie, relatiile de familie (in special legatura mama-fiu, tata-fiica) si setea de putere fara limita, sunt conturate in actiunile ce redau un serial al momentului. Nu am sa dau mai multe detalii, caci cu siguranta vreti sa-l vizionati si sa-l descoperiti pas cu pas.

Parerea mea despre Stranger Things

Desi aparut de ceva timp, eu abia acum am ales sa-l vizionez, desi nu m-am grabit cu sezonul al doilea. Eu am ales sa-l vizionez pe Netflix, dar nu este nevoie sa va faceti neaparat un abonament de 12 euro pe luna pentru a viziona seriale.

Exista site-uri precum thesolarmovie unde le puteti vedea la o calitate inalta. Avand in vedere ca engleza deja nu mai este o limba grea, si a devenit familiara aproape oricui, subtitrarea pierde teren in fata calitatii imaginii.

Personal apreciez foarte tare calitatea la care vizionez un serial, mai ales cand Stranger Things este un serial cu foarte multe scene filmate in mijlocul intunericului, calitatea isi va spune cuvantul.

Ce este de apreciat cel mai mul la acest serial? Netflix ne-a obisnuit deja cu seriale bune care nu ne tin pe jar in fiecare saptamana cu cate un episod, faptul ca apare un sezon deodata, pe mine ma face sa apreciez si mai tare serialul.