Telefonul Energizer are o baterie impresionantă

Daca sunteti in cautarea unui telefon care sa nu va faca probleme in ceea ce priveste bateria, atunci telefonul Energizer cu o baterie de 18.000 mAH este o solutie pentru voi, acest telefon reusind sa va tina in priza in orice situatie. Telefonul acesta a fost prezentat la MWC 2019, el fiind unul dintre zecile modele de telefoane noi care se gasesc acum pe piata. Acest telefon reuseste sa atraga toate privirile datorita modelului cu baterie de 18.000 mAh.

Telefoanele Energizer sunt impartite in mai multe categorii, respectiv Hardcase, Ultimate, Energy si Power Max. Cele Energy intra in categoria de entry level. Aceste telefoane ruleaza sistemul de operare KaiOS. In categoria Power Max intra telefoanele cu niste baterii generoase, acest telefon fiind un P18K Pop. Telefoanele de acest fel sunt foarte rezistente la soc, dar si cazaturi, ele fiind aprroximativ indestructibile. In categoria Ultimate intra telefoanele premium, acestea fiind vandute sub marca Energizer.

Energizer Power max par a fi unul dintre telefoanele unice pe piata. Acesta are o baterie de 18.000 mAh, ecranul sau fiind unul de 6.2 inch, el fiind echipat cu functia de Full HD+. Camera pentru selfie iese din carcasa, ea avand dooi senzori. Un astfel de telefon va va permite sa ascultati 100 de ore de muzica, dar si sa va uitati timp de doua zile non-stop la clipuri video. Daca il veti uita intr-un sertar, bateria va fi tinuta intr-un stand-by pentru 50 de zile. Datorita acestei capacitati foarte mari, telefonul este caracterizatatat prin greutate, cat si prin grosime. Cu toate acestea, el nu este greu de manevrat. Grosimea sa poate fi insa problematica pentru ca acesta va intra cu dificultate in buzunar.

Vestea buna, atunci cand vine vorba despre acest telefon, este ca el se va putea incarca de la 0 la 100% in doar doua ore, datorita functiei de USB-C fast charge. Partea buna atunci cand vine vorba despre acest telefon este ca el poate incarca si alte telefoane. El va avea astfel o baterie externa mai mult decat inteligenta. Telefonul are si un ecran aproape fara margini, ecran ce este caracteristic de obicei telefoanelor premium. Camera frontala are un senzor de 16 MP, dar si unul de 2 MP. Pe spatele telefonului se afla alte trei camere care va vor ajuta sa fotografiati ceea ce veti avea nevoie. Creierul operatiunii este un MediaTek Helio P70, fiind sustinut de 6GB RAM si 128 GB spatiul de stocare.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.