Tendințe – cum se poartă maleta cu guler dublu?

Foarte multă vreme ignorate, piesele vestimetare cu gulerul rulat sunt mai nou veritabile must have pentru orice fashionistă care se respectă. Iar maleta purtată pe sub sacou sau o geacă reprezintă cel mai frumos look al anului 2017.

Care sunt cele mai bune idei de ținute pe care să mizezi și tu?

Un look androgin șic. Pentru a adopta un look androgin șic perfect, cel mai bine ar fi să mizezi pe o maletă cu gulerul dublu din bumbac, din cașmir sau pe una tricotată foarte fin. Alături de o pereche de pantaloni cu pense foarte eleganți va arăta cel mai bine. Completează totul cu un blazer și cu o pereche de mocasini pentru un look masculin până la capăt. Dar pentru a obține cel mai frumos contrast, o maletă albă arată cel mai bine la bascheții albi.

Pentru un look cool în viața de zi cu zi. Pentru cel mai frumos look din viața de zi cu zi, poartă maleta cu guler dublu la o pereche de blugi sau la o fustă de blugi cu nasturi în față. nuanța de gri este cea mai potrivită în acest caz.

Joacă-te cu suprapunerile. Atunci când vorbim despre suprapuneri, nu vorbim despre a așeza o mulțime de straturi de haine peste puloverul tău cu guler rulat. Aici vorbim despre următorul lucru- poți purta maleta cu guler dubu pe sub o salopetă sau pe sub o rochie. În acest fel, cele două piese vestimentare se vor pune una pe alta în valoare.

Maleta cu guler dublu la o ținută de seară. În acest caz, o maletă din dantelă este cea mai bună idee. Transparența de la nivelul decolteului este cea mai bună idee pentru a ieși puțin în evidență. iar pantalonii eleganți din mătase pot completa ținuta de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.