The Undoing, un serial care dă dependență de la creatorul Big Little Lies

Nicole Kidman a revenit de curand pe micile ecrane, cu un noi serial thriller. The Undoing a aparut pe HBO in toamna aceasta si a cunoscut un succes fulminant.

Vedeta din Big Little Lies are aici rolul unui psiholog de renume care va descoperi un teribil secret despre sotul sau.

Deci cei care inca nu isi revin din cauza faptului ca Big Little Lies nu va avea un sezon cu numarul 3, se vor putea consola cu siguranta cu acest nou serial.

Dupa 2 sezoane cu Big Little Lies si o multime de recompense, se pare ca Nicole Kidman a prins gustul formaturilor unor seriale televizate. The Undoing este adaptarea romanului lui Jean Hanff Korelitz. Scenariul urmareste destinul lui Grace, un psiholog de renume. Grace duce o viata de vis alaturi de sotul sau medic, Jonathan si de sotul sau, Henty.

Acesta va publica un eseu foarte asteptat, intitulat « Ar fi trebuit sa stii », in care avanseaza teoria conform careia femeile ar putea sa evite viitoarele suferinte, bazandu-se pe primele impresii pe care si le pot face la prima intalnire.

Intr-o zi, o femeie este asasinata cu brutalitate si indoielile sau banuielile se indreapta inspre Jonathan, care a disparut si el in mod misterios. Iar Grace isi va da seama de faptul ca barbatul cu care isi impartasea viata de ceva vreme nu este tocmai cine credea.

Nicole Kidman are rolul principal in acest mini serial de 6 episoade. Sotul sau este interpretat de Hugh Grant. Alaturi de ei mai apar in serial vedeta venezueleana Edgar Ramirez, mai apare si Donald Sutherland, dar si Noah Jupe.

Pe langa faptul ca este cel mai bun thriller psihologic, serialul ridica unele intrebari cu privire la epoca noastra conectata, unde superficialitate a devenit o arta de a trai. Este un serial modern care adopta cu pertinenta mai multe teme precum increderea, constientizarea, manipularea, minciuna si notiunea de adevar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *