Top 3 Cele Mai Frumoase Plaje Din Lume

Vara se apropie cu pași repezi iar odată cu ea și vacanța mult iubită la care v-ați gândit tot anul. Dacă sunteți fanii călătoriilor ce implică obligatoriu plaje cu nisip fin și auriu iată care sunt cele mai frumoase din întreaga lume:

Bora Bora

Un mic colț de paradis rupt de restul lumii, Bora Bora a fost declarat cel mai frumos loc de pe Pământ. Această mică insulă face parte din Polinezia franceză, Pacificul de Sud.

Insula de origine vulcanică este înconjurată de o lagună unică cu plaje de neuitat. Nu trebuie să ratați nici restul insulei, vegetația vă va tăia respirația.

Studiile au arătat că în fiecare an insula se scufundă puțin câte puțin, deci trebuie să ajungeți acolo de îndată înainte de a dispărea câțiva centimetrii de paradis.

Harbor Island

Harbor Island este o renumită insulă din Bahamas recunoscută pentru nisipul fin de culoare roz. Nisipul a fost format în urma fărâmițării și amestecului cochiliilor melcilor marini, a coralilor și a altor feluri de scoici.

O vacanță la tropice este ceva ce nu se uită niciodată. Peisajul reconfortant, aerul exotic și bucătăria locală vă vor face să vă îndrăgostiți de Harbor.

În plus este locul ideal în care să vă duceți partenerul dacă vă doriți o excursie în doi, plină de romantism.

Oahu

Oahu face parte din minunatele insule ale Hawaii-ului. Palmierii, cocotierii și plajele însorite fac din această insulă o atracție unică în lume.

Turiștii veniți acolo sunt întâmpinați în spiritul hawuaian cu flori și spectacole de hula, dansurile tradiționale ale locului.

De asemenea dacă sunteți fani ai surfingului acolo se organizează importante turnee, cu valuri care ating pană la 13 metri.

   

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.