Top cele mai sexy seriale din toate timpurile

Anumite seriale chiar stiu cum sa faca uneori sa urce temperatura. Iar cele pe care ti le vom prezenta in acest articol chiar nu au cum sa ne contrazica. Iata deci care sunt serialele care chiar nu au cum sa te lase indiferent.

The L Word. Un serial pe un grup de lesbiene care locuieste la Los Angeles si care face parte fara doar si poate din categoria celor mai sexy seriale cu putinta. Tensiunea sexuala este in acest serial la cote maxime iar serialul nu este deloc timid atunci cand trebuie sa arate scene de nuditate sau de sex. Mai ramane de vazut daca continuarea sa, « The L World : Generation Q », va fi la fel de hot.

Outlander. Fanii « Outlander » stiu ca scenele dintre Claire si Jamie pot sa fie extrem de hot, dupa cum o si demonstreaza si scenele din episodul 7 al sezonului 1, atunci cand cei doi se casatoresc. Cu siguranta ca Scotia secolului XIX nu a fost niciodata atat de sexy.

Elite. Serialul Netflix spaniol nu are de ce sa invidieze celelalte seriale si chiar da tonul inca din primele episoade, prezentand o scena de sex sub dus. Sezonul 2 se pare ca tot asa continua, in acelasi ton, si ca vrea sa socheze in continuare publicul.

Sense8. Anulat mult prea devreme spre marea dezamagire a fanilor, acest serial ofera o viziune pura cu privire la iubire. Scenele de orgie de aici sunt extrem de senzuale.

Californication. Deja titlul serialului ne face sa ne gandim ca ceva-ceva scene hot vor fi prezentate. Hank Moody este un dependent de sex si un creator de seriale care nu stie cum sa isi tina dependenta sub control. Serialul prezinta scene de sex foarte « caliente » in cea mai hot locatie.

Sex and the city. Foarte dificil sa nu mentionam acest serial in categoria celor mai sexy seriale din toate timpurile. Chiar daca pare mai cuminte in comparatie cu multe alte seriale din zilele noastre, cu siguranta ca este un pionier al genului. Povestile celor patru prietene au ramas in « analele » celor mai sexy seriale.

True Blood. Vampirii sunt foarte sexy. Aici vei vedea o multime de scene foarte sexy intRe fiinte supranaturale. Fiecare episod prezinta aproape de fiecare data o scena mai sexy sau mai hot. Scene care te vor delecta cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.