Topul Celor Mai Bune Uleiuri Pentru Corp

Sezonul rece a venit cu o mulțime de probleme, mai ales de nivel estetic. Pe lângă răceala de sezon, ne confruntăm cu piele uscată și crăpată. Cu toate că până la primăvară nu mai este atât de mult timp ar fi bine să o așteptăm pregătiți. Cel mai bun remediu împotriva problemelor pielii cauzate de frig sunt uleiurile. Iată care ne oferă rezultate vizibile încă de la prima utilizare:

Uleiul De Măsline

Un aliat al frumuseții pe timp de iarnă este uleiul de măsline. Proprietățile sale hidratante îți oferă o piele precum cea a grecilor, chiar și în sezonul rece. Nu numai că este ușor de procurat dar de cele mai multe ori îl aveți deja prin bucătărie iar prețul este unul infim de mic comparativ cu rezultatele sale.

Mirosul uleiului de măsline este foarte plăcut și se poate aplica fără grijă pe tot corpul dimineața înainte de a ne îmbrăca sau seara după duș. Iar dacă acesta vine și după exfolierea pielii rezultatul va fi extraordinar.

Uleiul De Cocos

Unul dintre felurile de ulei peste care nu putem trece este uleiul de cocos. Uleiul de cocos nu este un produs atât de exotic pe cât pare din denumirea sa. Poate fi procurat cu ușurință din magazinele de profil sau din supermarketuri.

Beneficiile sale asupra pielii corpului sunt imense, însă este ideal și pentru păr sau față. Hidratează în profunzime și oferă elasticitate pielii datorită conținutul mare de vitamina E. În sezonul rece acesta poate înlocuii cu ușurință loțiunea de corp sau crema hidratantă. De asemenea poate fi folosit și ca balsam de buze. Gustul său fiind unul foarte plăcut.

Uleiul De Migdale

Cu toate că beneficiile sale asupra pielii vin în număr mare, uleiul de migdale se găsește la un preț puțin mai ridicat decât cele de mai sus. Însă dacă ne pasă de pielea noastră o sticluță din acest ulei trebuie achiziționată.

Îl putem păstra pentru zonele cu probleme mai mari și mai predispuse crăpării precum coatele, mâinile sau genunchii. De departe cel mai mare beneficiu al uleiului de migdale este efectul său regenerant. Îl puteți folosii în cazul unor arsuri sau pentru vergeturile inestetice.