Tot Ce Trebuie Să Știm Despre Machiajul Anului 2016

Primăvara se apropie cu pași repezi, vremea se schimbă, tendințele se schimbă și bineînțeles, machiajul trebuie adaptat sezonului. De la culorile care se poartă până la felul machiajului, acesta trebuie să înflorească odată cu primăvara. Iată principale tendințe pentru viitorul sezon:

Institutul Pantone A Stabilit Tendințele

Rozul cuarț și albastrul seren au fost desemnate culorile anului 2016, de către Institutul Pantone din New York, autoritatea supremă în materie de culori, ceea ce înseamnă că ele trebuie achiziționate cât mai rapid. Rozul cuarț se poate combina perfect cu albastrul seren, de fapt asta a fost și ideea de la care a plecat decizia institutului. Pe pleoape cele două culori se îmbină armonios, oferind o senzație de cald și delicat. Cu aceste două culori sigur nu o să dai greș. Rozul cuarț poate fi purtat ca ruj, blush sau fard iar albastrul seren poate fi un ideal tuș de ochi. De asemenea cele două culori sunt în spiritul vesel al primăverii.

Machiajul Natural, Mereu Pe Val

Așa cum ne-am obișnuit, primăvara este despre machiajul natural. Nu trebuie să exagerăm cu bronzul dar trebuie să avem grijă de tenul nostru. De ce? Pentru că un ten luminos este un must have. Recomandată este folosirea de produse care să ne ofere un look cât mai natural, fără prea mult din fiecare. Puțin fard de obraz roz pal, un ruj vesel și farduri nude sunt elementele unui machiaj de primăvară reușit. Iar dacă nu ești adepta unui astfel de machiaj, rujul roșu rămâne un produs obligatoriu. Ieși din anonimat cu un machiaj natural dar completat de un ruj roșu. Combinația ideală dintre cuminte și fatal.

Sprâncenele Bogate Completează Tendințele

Dacă machiajul trebuie să fie cât mai natural și degajat, sprâncenele trebuie și ele la rândul lor să fie la înălțimea așteptărilor. Nu duceți pensatul lor la extrem, niște sprâncene bogate și naturale merg perfect cu machiajul primăvăratic. Conturate discret, fără a exagera cu creionul sau fardul de sprâncene, lăsate cât mai natural, ele trebuie să devină aliatul nostru de nădejde nu dușmanul de temut.