Unde călătorești în funcție de semnul astrologic

Ești în pană de inspirație? Nu reușești să găsești o destinație de vacanță? Dacă pentru asta ai apela la semnul astrologic? La urma urmei astrele influențează totul, de la moral la stilul vestimentar, până și destinația de vacanță aleasă. Iată unde te duce semnul astrologic în care te-ai născut.

Berbec. Cuceritor, Berbecul are nevoie în permanență de noutate și de aventură, trebuie să aibă ce le povesti prietenilor. Tokyo este ideal datorită șocului cultural dar și explorarea Egiptului pe cămilă. La întoarcere poate face o escală în Iordania pentru a admira Petra, orașul roșu.

Taur. Senzual și călduros, Taurul apreciază destinațiile care rimează cu autenticitate, farmec și noi cunoștințe. Italia sau sudul Franței sunt ideale în acest sens.

Gemeni. În căutare de noi orizonturi și inspirație, Gemenii caută o destinație care să îi îmbogățească sufletește. India, Tibet, Myanmar sunt perfecte pentru a învăța lucruri despre o cultură diferită.

Rac. Racul are nevoie de o călătorie relaxantă, în familie sau cu prietenii. Vietnam, Bali sau Bora Bora sunt destinațiile care îi vor satisface Racului nevoia de simplitate.

Leu. Leul vrea de toate în timpul unei călătorii: cultură, petreceri, gastronomie, peisaje, explorare, descoperiri…dacă destinații precum Tibetul, Parisul sau Roma îl atrag ca un magnet, altele precum Marrakech, Milano sau Bruxelles îi pot lăsa amintiri de neuitat.

Fecioară. Fecioara caută destinații culturale, istorice și fermecătoare. Sicilia și Cambodgia sau o țară din Europa de Est precum Polonia ar putea fi pe placul său.

Balanță. Cultura și arta sunt principalele centre de interes ale unei Balanțe în timpul unei vacanțe. Edinburg sau centrul Mexicului reprezintă destinațiile ideale pentru Balanțe.

Scorpion. Cu un caracter puternic, Scorpionii caută peisaje care taie respirația, destinații precum Patagonia, Chile sau Noua Zeelandă.

Săgetător. Atrași de exotism, Săgetătorii își doresc să fie înconjurați de orizonturi diferite. Un periplu în Australia sau în California este ideal pentru ei.

Capricorn. Serioși și disciplinați, Capricornii simt nevoia să se distreze măcar în vacanță. Nicaragua sau Nepal sunt destinațiile ideale pentru ei.

Vărsător. Visător excentric, Vărsătorul este fascinat de inovație și originalitate, ar putea fi sedus de peisajele de vis ale Scandinaviei.

Pești. Unici și visători, Peștii caută o destinație care să rimeze cu evadarea din cotidian: Corsica sau Croația le va fi cu siguranță pe plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.