Valkyrie revine într-un serial Disney+

Dupa ce si-a castigat faima internationala in filmul Thor: Ragnarok, actrita Tessa Thompson, cea care a jucat-o pe Valkyrie se pare ca a semnat o noua colaborare cu cei de la Disney pentru a juca intr-o noua productie. Dupa modul cum a jucat in ultimul film Thor, actrita este considerata a fi una in ascensiune la Hollywood. Din ce am vazut anul trecut, ea nu a aparut in Avengers Infinity War, dar va reveni insa in Avengers Endgame. Cei de la Marvel par a fi hotarati de a nu incheia colaborarea cu actrita, aceasta pregatindu-se pentru noi roluri.

WeGotThisCovered.com a descoperit de la o sursa apropiata celor de la Disney sau Marvel ca Disney are un plan de dezvoltare in continuare a acestui personaj printr-un serial ce va fi difuzat de Disney+. Acest serial o va avea in prim-plan pe Valkyrie. In momentul de fata, productia este intr-un stadiu preliminar, dar pe viitor Disney va face din ce in ce mai multi pasi pentru ca aceasta productie sa fie una reala. Ei sunt astfel hotarati sa continue aventurile acestei luptatoare a Asgardului, iar un serial pare a fi cea mai importanta decizie pe care o vort lua cei de la Disney pentru a o pune in prim plan pe actrita.

Dinsey+ a mai anuntat in ultima vreme un numar destul de mare de productii pe care are de gand sa le realizeze. Printre aceste productii se numara Loki, Hawkeye, Falcon, Winter Soldier, Vision si Scarlett Witch. Conform publicatiilor care au vorbit despre aceasta colaborare, se pare ca evenimentele care au loc in Avengers Endgame ii vor oferi personajului lui Thompson calea spre propriile sale aventuri, de aceea este foarte posibil sa aflam mai multe detalii despre noile aventuri ale acestui personaj.

Printre alte lucrui, actrita a mai dezvaluit si faptul ca un nou film Thor este in lucru, iar posibilitatea ca acest film Thor sa fie regizat de Taika Waititi este destul de mare, mai ales datorita faptului ca ultimul sau film si anume Thor Ragnarok a avut un succes foarte mare. Actrita va aparea din nou alaturi de Thor, ea jucand si in cel mai nou spin-off din Men in Black. Acestea sunt principalele lucruri care se stiu deocamdata despre rolul pe care il va avea actrita pe viitor. Disney are astfel de gand sa-i ofere un rol care o va face din ce in ce mai cunoscuta in studiourile Hollywood.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.