Vivo Nex 3 – încărcare ultra rapidă, ecran curbat borderless… iată o fișă tehnică monstruoasă

Vivo Nex 3 ar trebui sa fie un veritabil monstru daca ne luam dupa primele informatii aparute despre acesta. Acesta ar propune un raport ecran-corp nemaivazut pana acum, de 99,6% datorita unui ecran mai special si datorita Super FlashCharge 120W. Regasim un aparat foto principal de 64mpx si un SoC Snapdragon 855 Plus de la Qualcomm.

O parte din caracteristicile tehnice ale noului telefon Vivo Nex 3 au aparut pe Weibo, reteaua sociala chinezeasca. Aflam ca acest telefon ar trebui sa propuna un raport ecran/corp exceptional, de 99,6%. Ne apropiem incetul cu incetul de ecrane complet borderless. Un lucru posibil datorita unui ecran curbat care coboara in cascada si care ar putea merge mai departe in acest domeniu decat telefoanele Samsung. Ramane de vazut daca constructorul chinez a reusit sa gaseasca un compromis pentru ca telefonul sa ramana cu toate acestea rezistent la socuri si la cazaturi. Va amintim ca primul telefon Vivo oferea deja un raport corp-ecran exceptional.

Vivo Nex 3 cu Super Flash Charge 120W?
In urma cu cateva saptamani, Vivo isi prezenta Super Flash Charge 120W, tehnologia sa de incarcare ultra rapida. Nex 3 ar putea fi primul telefon Vivo care beneficiaza de aceasta tehnologie. Fabricantul permite o incarcare completa a bateriei de 4000 mAh in doar 13 minute. Dificil de estimat pentru moment daca o astfel de functionalitate va deteriora durata de viata a bateriei insa este foarte posibil. Atentie totusi, o mentiune – exista si posibilitatea de incarcare la 44W (ceea ce este foarte rapid deja). Cert este faptul ca Super Flash Charge 120 W se lasa inca asteptata.

In ceea ce priveste restul caracteristicilor, stim ca Vivo Nex 3 va beneficia de un SoC Snapdragon 855 Plus, cel mai recent lansat. Va fi in egala masura compatibil 5G. Pe spate regasim un design asemanator celui de care beneficiaza OnePlus 7T sau Huawei Mate 30. Partea dorsala gazduieste un aparat foto triplu cu un modul principal de 64mpx.

Este probabil ca si bateria sa fie mai mare ca cea folosita de modelele anterioare si camera principala sa fie net imbunatatita dar si mediul de stocare va beneficia de unele imbunatatiri si memoria RAM care va fi folosita pe noile telefoane Vivo. Lansarea lui Vivo Nex 3 va avea loc foarte curand, inca nu se stie o data oficiala dar din imaginile aparute online ne dam seama de numeroasele schimbari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.