Xiaomi Mi S

Conform informatiilor recente aparute pe retelele de socializare cei de la Xiaomi pregatesc lansarea unui smartphone, care este echipat cu procesorul Snapdragon 821,dispune de 4GB de RAM, de display FHD si Nougat. Numele acestuia se pare ca va fi Xiaomi Mi S si este o versiune mai compacta a modelului trecut Mi 5S.

Potrivit informatiilor primite de cei de la Xiaomi, smartphone-ul este dotat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821 avand frecventa de 2.35 GHz, GPU Adreno 530, 4 GB de memorie RAM DDR4 ceea ce nu gasesti la toate smartphone-urile de genul acesta, iar spatiul de stocare intern ajunge la 128 de GB UFS 2.0.

Camera foto principala este dotata cu 12MP si dispune de senzorul Sony IMX378, PDAF si flash LED dual-tone, iar camera foto secundara este dotata cu 4 MP si dispune de lentile wide si ajunge sa filmeze la rezolutie de pana la 1080p.

Xiaomi Mi S este echipat cu un display destul de mic de doar 4.6 inch in diagonala, rezolutia ruleaza la 1920 x 1080 pixeli, iar sticla ce il projeaza este de 2.5D confectionata de cei de la Corning Gorilla Glass.

Finisajele ce alcatuiesc carcasa unibody sunt realizate in totalitate din materiale premium, precum in speta aluminiul si sticla, iar ele par sa fie de buna calitate.

Xiaomi Mi S dispune de dual-sim si este compatibil 4G/VoLTE si este dotat cu WiFi 802.11 ac 2.4 si 5 GHz, Bluetooth-ul este de 4.2 si mai dispune de GPS iar terminalul este alcatuit cu port USB Type-C, dar sa nu uitam de fabulosul senzor de amprente.

Noul smartphone care va fi lansat de cei de la Xiaomi va avea o grosime de 8.2 mm este echipat cu un acumulator decent de 2.600 mAh ce dispune de tehnologia celor de la Quick Charge 3.0, iar android-ul va rula cel mai probabil cu versiunea 7.0 Nougat, care a fost customizat cu inferfata MIUI 8.